Hoedjes, mutsen en nog meer hoedjes

Ik vind deze herfst/winter trend van 2013/2014 helemaal top! De trend die deze zomer veel te zien was met de (rieten) hoedjes is doorgetrokken naar de herfst/winter. Het is de perfecte accessoires die je outfit de finishing touch geeft. Het is net even wat meer gewaagd dan bijvoorbeeld een opvallende ketting of sjaal en de ultieme oplossing voor een bad hair day. Hieronder een aantal kiekjes van mijn hoedjes collectie!

De Cowboy 
Dit is één van mijn favoriete. Ik heb deze gekregen van mijn Opa. Helaas is hij er niet meer en daarom heeft dit hoedje een speciale betekenis voor mij. Super leuk dat ik dit hoedje gewoon op straat kan dragen. Ik combineer deze vaak met een stoere look. Een bodywarmer van bond met een boyfriend jeans of een lerenjasje.
De cowboy

De Classic
Dit hoedje kom je in elke winkel tegen. In de Zara, H&M, New Look, New Yorker en ga zo maar door. Ik heb dit hoedje ooit gekocht op Portobello Market in Londen en ben er nog steeds helemaal weg van. Ik combineer dit hoedje vaak met een nette lange jas of leren jasje.
De Classic

Tja hoe noem je dit hoedje?
Dit hoedje heeft vast ook een specifieke naam, alleen helaas weet ik deze niet. Ik kwam dit hoedje tegen bij de H&M en kom hem niet laten hangen. Ik vond dit zo’n schattig hoedje. Het hoedje is lekker opvallend en zo voel ik mij dan ook als ik hem draag. Mocht je weten hoe je zo’n hoedje noemt, laat het dan even weten.
Tja

De Muts
De ordinaire basic muts kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Heerlijk voor de koude winter die er aankomt en die zich de afgelopen dagen al aardig heeft laten zien. Koop er een bijpassende sjaal en wanten bij of juist niet bijpassend. Dan val je lekker op! Ik vind een muts altijd erg leuk staan en ga er zeker nog een paar aanschaffen voor de aankomende winter.
Muts

 

Wat vinden jullie van deze herfst/winter trend 2013/2014?

 

Liefs Amber

 

3 thoughts on “Hoedjes, mutsen en nog meer hoedjes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s