Welcome to my blog!

Hoi, welkom op mijn blog. Ik ben deze blog gestart in augustus, alleen heb nog niet echt het lef gehad om daadwerkelijk dingen er op te posten. Daarnaast is het allemaal nog een beetje onduidelijk voor mij hoe het werkt. Dat is natuurlijk altijd zo als je net met iets nieuws begint. Kijk naar Facebook, Twitter en Instagram. Dat was ook even zoeken in het begin. Ik denk gewoon dat het een kwestie is van doen! Maar mocht je een paar Tips&Tricks voor mij hebben, dan zijn deze uiteraard welkom.

Ik zal even iets meer vertellen over mijzelf. Mijn naam is Amber van Lunsen, ik ben 20 jaar en woon in Julianadorp vlak bij Den Helder. Ik studeer aan de opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs in Haarlem. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van deze studie en heb het er erg naar m’n zin. Echter zou ik graag na deze studie nog een master doen in communicatie. Ik heb namelijk gemerkt dat deze richting mij meer trekt en ik graag meer zou willen leren over dit vak. Ik vind het leuk om te schrijven en te vertellen over mijn mening en mijn interesses. Vandaar dat ik deze blog begonnen ben.

Mijn blog ‘Enjoy the little things’ zal vooral gaan over beauty, fashion, lifestyle, healthy foods en andere dingen die mij aanspreken. Hopelijk spreekt dit jou ook aan en wil je mij volgen. Ik ontvang graag feedback dus laat je mening vooral weten.

Amber

Enjoy the little things in life!

 

2 thoughts on “Welcome to my blog!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s