What is your favorite magazine?

foto 4
foto 1
pickerimage

Vorige week donderdag 31 oktober werd bekend gemaakt dat er verschillende tijdschriften zullen gaan verdwijnen. Uitgeverij Sanoma, die deze tijdschriften in bezit heeft, zal 500 banen laten verdwijnen samen met een groot aantal tijdschriften. Ik heb uitgezocht welke tijdschriften dit zijn en daar zitten zeker een aantal tussen die ik graag lees. Dit zijn Marie Claire, Grazia, Beaumonde en Nouveau. Als deze bladen niet overgenomen worden door een ander bedrijf, dan zullen deze in 2015 niet meer in de winkels liggen. Ik kan best begrijpen dat het tegenwoordig lastig is om een tijdschrift te laten overleven. Kijk naar de economische crisis en naar de technologische ontwikkelingen. Als ik kijk naar de toekomst dan denk ik echter niet dat de tijdschriften branche helemaal zal verdwijnen. Ik denk wel dat een groot deel gedigitaliseerd zal worden, maar tijdschriften zullen niet helemaal verdwijnen. Mensen vinden het prettig om iets tastbaars in hun handen te hebben. Zo denk ik er over tenminste. Daarnaast heeft een old school tijdschrift gewoon iets bijzonders. Het doet mij denken aan vakantie of aan een lekker middagje relaxt lezen op de bank in het zonnetje. Gelukkig blijven mijn favoriete tijdschriften zoals o.a. Elle, Voque en Fashionista gewoon bestaan. Dus nog genoeg tijdschriften lees plezier voor mij!

Wat is jou favoriete tijdschrift en hoe denk je dat de toekomst voor tijdschriften er uit zal zien? Laat het gerust weten.

 

Liefs Amber

Bron: nos.nl

 

6 thoughts on “What is your favorite magazine?

  1. Heel erg jammer dat er zoveel tijdschriften gaan verdwijnen. Ik heb zelf ook een passie voor schrijven en tijdschriften. Moet er niet aan denken dat alles digitaal word en je niet meer met een papieren tijdschrift in je handen kan zitten..

  2. Tijdschriften neem ik vaak even de tijd voor, online lees ik lang niet alles.. Mijn favoriete tijdschrift is de Fashionista. Wat heb jij trouwens een leuke blog! Ik ben je blog meteen via bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

    • Wat leuk dat je even een kijkje hebt genomen op mijn blog en een berichtje hebt achter gelaten! Ik ben het helemaal met je eens. Ik neem sneller de tijd om een tijdschrift door te lezen dan het internet. Ik ga zeker ook even een kijkje nemen op jou blog!
      Liefs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s